NOVINKY

arr3Tameshigiri 2Přidáno nové video Tameshigiri2, poskytnuté jedním ze zákazníků. Jedná se o velmi zajímavé video,... arr3TameshigiriPřidáno další staronové video Tameshigiri na tatami.... arr3Jak provést tsukamakiPřidáno staronové video s návodem na provedení tsukamaki ve stylu hinerimaki. Přečtěte si prosím... arr3Jak si nabrousit meč?V zákaznickém menu byla přidána nová položka "VIDEA". Prvním videem je návod, jak si jednoduše,... arr3Dvouletá záruka na tsukamaki!!!Možná jste se již sami všimli informace, že u vybraných mečů garantujeme dvouletou zásuku na... arr3Levnější meče s novým stylem tsukamakiJistě jste již zaregistrovali, že se v naší nabídce objevilo v minulých měsících několik mečů s... arr3Všechny meče nově oplétáme!Pro zkvalitnění námi prodávaných replik samurajských mečů, jsme se rozhodli postupně u všech...

AKČNÍ NABÍDKA

aktuální cena 18 150 Kč
skladem
aktuální cena 31 094 Kč
skladem
aktuální cena 22 299 Kč
skladem

KONTAKTY

Eduard Valentík
Neradice 2324
68801 Uherský Brod
tel: +420 606059406 9:00-16:00
info@blades.cz
IČO-72421371

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

aktuální cena 13 065 Kč
skladem
aktuální cena 7 615 Kč
skladem
aktuální cena 13 065 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

  1. Udělujete tímto souhlas Eduardu Valentíkovi, se sídlem Neradice 2324, 68801 Uherský Brod, IČ 72421371 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů